Vildt farsbrød

Vildt farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Vildt farsbrød, billede 4 Vildt farsbrød, billede 1 Vildt farsbrød, billede 2 Vildt farsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.kogte kolde kartofler
500 g.hakket dyrekød
2 dl.piskefløde
1 spsk.soya
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
8–10 knuste enebær
60 g.Bacon i skiver
 smør
 
 Sauce:
 Kantareller, tørrede
1 spsk.smør
 salt
 peber
2 spsk.hvedemel
1 dl.portvin
2 dl.fløde
2 dl.udblødningsvand
 
Opskrift:
Mos kartoflerne. Bland det hakkede kød med kartoflerne, piskefløde, soya og krydderier. Ælt farsen godt igennem.

Form farsen til et brød og fordel halve skiver bacon på toppen, lægges i et smurt ovnfast fad. Pensl farsen med lidt smeltet smør og steg den herefter ca. 60 minutter ved 180 graders varme.

Lav saucen imens.
De tørrede kantareller sættes i blød, gerne aftenen før.
Svits kantarellerne i smør i en kasserolle. Krydr med salt og peber og drys melet over. Rør godt rundt og spæd til med portvin, fløde og udblødningsvand fra kantarellerne. Kog saucen op og lad den simre videre i 5-8 minutter.
Saucen blendes groft med stavblender og monteres med smør.

Tag farsbrødet ud og skær det i skiver. Server saucen til sammen med Pommes rissoles og evt. en klat syltede tyttebær.





karakterer:
Opskriften er vist 2283 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu