Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pikant kylling i ovn

Pikant kylling i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kylling
50 g.hvedemel
1 tsk.paprika
1.5 tak.salt
 peber
4 spsk.smør
40-50 g.smuttede, grovhakket mandler
1 dåseferskener
1 dåseCampeblls koncentreret Consomme ( oksebouillon)
1 dl.kaffefløde
2 spsk.soja
1 dl.revet mild ost
 


Opskrift:

Melet blandes med krydderierne og heri vendes kyllingen, der er parteret ud i 6-7 dele. I brunet smør steger de i en gryde og lægges efterhånden over i et ildfast fad. Mandlerne letebrunes i smørret og hældes over kyllingedelene. Fersknerne drypper af. 1 dl af væden herfra koger op med oksebouillonen, soja og fløde. Hældes over kyllingen, der sættes i ovnen helst under låg eller folie på nederste rille ved 200 g i ca. 30 min.

Lidt før serveringen lægges de afdryppede ferskner i kanten af fadet og revet ost drysses på, gratineres 5-10 min. i ovnen.

Serveres med ris og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23883 gange,
og udskrevet 420 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2010-04-04 16:31:07
Campeblls koncentreret Consomme ( oksebouillon) har jeg fundet noget omkring her
Det ligner alm ds. størrelse og så er der vel 4-5 dl. i en dåse, og så ligner det alm. oksesuppe og vil i så fald kunne udskiftes med anden oksesuppe/bouillon, vand+terning eller koncentrat. Men bort set fra det så synes jeg det er underligt at der skal oksebouillon i en kyllingeopskrift.


schorty  -  2008-04-21 11:27:51
nu har jeg lavet den et par gange og sys ikke det er noget spec. desvære men det kan jo være mine smagsløg det er galt med