Røget and

Røget and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : And - Diverse and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 røget and
 
 Tilbehør:
 salat
 ovnbagte skivekartofler
 
Opskrift:
Den røgede and skal optøs meget langsomt. Dvs. mindst 2-3 døgn i køleskab. Anden behøver ikke koges eller steges men blot være rigtig optøet før servering. Brug evt. et stegetermometer for at se om den er tøet i midten.

Server den som den er, med et passende tilbehør. f.eks. en lækker salat og ovnbagte skivekartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 18068 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-11-16 19:53:43
Hvordan røger man anden??????

  -   2019-11-09 12:41:24
Hmmm...dette er jo ikke en opskrift. Intet om "smørelse", fyld, rygetid mm. Kan desværre ikke give karakteren 0.

  -   2013-11-10 15:42:13
Hvordan kan man kalde det en opskrift på røget and? Står jo ikke noget om hvordan man røger den.