Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærsauce I

Kirsebærsauce I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kirsebærsauce I, billede 4 Kirsebærsauce I, billede 1 Kirsebærsauce I, billede 2 Kirsebærsauce I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 glassyltede kirsebær
1 dl.kirsebærsaft eller kirsebærvin
1 spsk.majsstivelse
 


Opskrift:

Hæld kirsebærrene og saften op i en gryde og lad det koge.

Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand og jævn saucen. Lad den småkoge nogen minutter.

Tips:

Server til Risalamande.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 29034 gange,
og udskrevet 342 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu