Risengrød på gammeldags måde

Risengrød på gammeldags måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Risengrød på gammeldags måde, billede 4 Risengrød på gammeldags måde, billede 1 Risengrød på gammeldags måde, billede 2 Risengrød på gammeldags måde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
15 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Mælken og risene bringes i kog under omrøring.

Grøden pakkes godt ind i 2 dyne. Grøden skal stå i 2 timer før den tages frem igen.

Sæt gerne grøden på komfuret igen og giv den et kort opkog under omrøring.
Grøden smages til med salt.

Til risengrøden spiser man kanelsukker og med smørklat. samt Juleøl.





karakterer:
Opskriften er vist 471833 gange,
og udskrevet 2516 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8499 (2023 kcal)
KJ pr. Pers. 2124 (505 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 472 KJ (112 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 17.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-01 22:22:41
Mor lavede altid risengrød under dynen