Appelsinroulade

Appelsinroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : Venke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.sukker
3 æg
100 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 appelsin skrald og saft heraf
 
 Fyld:
5 dl.piskefløde
2 spsk.sukker evt. lidt vanillesukker
100 g.chokolade
 
Opskrift:
Pisk æggesnaps af sukker og æg, bland i resten af ingredienserne.

Bag i en bradepande med bagepapir ved 200 grader i ca. 10 - 15 minutter.

Vendes over på et stykke bagepapir med sukker. Fjern bagepapiret forsigtigt. Afkøl med et stykke papir over.

Pisk flødeskum med sukkeret, tilsæt grovhakket chokolade. Bred det over kagen og rul sammen.

Tips:

Rouladen kan stilles i fryseren og tages op 15 min inden gæsterne kommer. Men kan event pynte med flødeskum i siksak mønster og drysse grovhakket nødder eller chokolade over.





karakterer:
Opskriften er vist 28455 gange,
og udskrevet 676 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-03-23 15:59:31
Skrald er noget fra skraldespanden. Appelsinens yderside er skræl.

  -   2017-10-13 12:30:48
Skrald af appelsinen???

  -   2008-05-22 14:05:50
du kan sætte chokolade pulver i fløden, istedet for at, sætte grovhakket chokolade over.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare god !