Gratineret squash

Gratineret squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gratineret squash, billede 4 Gratineret squash, billede 1 Gratineret squash, billede 2 Gratineret squash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Rejer uden skal, kogte
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 cm. Ingefær, frisk
6 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 håndfyld Krydderurter
4 skiver Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Squasherne skæres midt over på langs. Læg dem på en bradepande, beklædt med bagepapir.

Steg rejerne på tør slip-let pande (rør hele tiden i dem) i 5-7 min. sammen med hakket hvidløg, revet ingefær, halve tomater og hakkede krydderurter.

Fordel rejerne oven på squashene, læg osteskiver ovenpå og strø med lidt tørret oregano.

Bag squasherne i en 150 grader C. alm. ovn, til de er gyldne og osten smeltet.

Server dem med en stor salat.





karakterer:
Opskriften er vist 40179 gange,
og udskrevet 557 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2428 (578 kcal)
KJ pr. Pers. 607 (144 kcal)
Vægt ialt 1068 gram
Vægt pr. Pers. 267 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 227 KJ (54 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu