Agurker i dilddressing

Agurker i dilddressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 agurker
 
 Dressing:
2 bdt.dild
0.5 dl.majsolie
2.5 dl.cremefraiche 18%
0.25 dl.piskefløde
0.5 tsk.citronsaft
1 tsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld det meste af dilden og lidt salt i et blenderglas. Lad blenderen køre indtil dilden er hakket.

Tilsæt majsolie. Bland godt, tilsæt dernæst creme fraiche, evt. fløde, citronsaft og hvidvinseddike. Smag til med salt og peber. Agurkerne skrælles og halveres på langs, hvorefter kernerne tages ud. Agurkerne skæres i halvmåneformede skiver på ½ cm. tykkelse. Agurkeskiverne vendes i dressingen.

Anretning:
Anbringes på et fad og lige inden serveringen drysses fintklippet dild hen over agurkerne. Efter kort tid trækker en del af saften ud af agurkerne. Det gør denne salat meget let og mild i smagen. Den passer meget fint sammen med de lidt kraftige pastasalater, og så er den et smukt skue.





karakterer:
Opskriften er vist 22727 gange,
og udskrevet 485 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
meget god men brugte ikke så megen olie og skrællede ikke agurkerne. Det syns jeg er synd. Men dejlig ret her i sommertiden og drivhuset vælter i agurker