Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pizza med kylling II

Pizza med kylling II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pizza med kylling II, billede 4 Pizza med kylling II, billede 1 Pizza med kylling II, billede 2 Pizza med kylling II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
15 g.gær
2 dl.lunkent vand
350 g.pizzamel
1 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
 
 Sauce:
1 dl.purerede tomater
1 spsk.ketchup eller chilisovs efter smag
1 spsk.konc. tomatpure
0.5 tsk.oregano tørret
0.5 tsk.basilikum tørret
 evt.hvidløg
 salt
 peber
 
250 g.kogt eller stegt kyllingebryst
1 lillerødløg
1 gul peberfrugt
50 g.soltørrede tomater i olie
100 g.revet mozzarellaost
1 spsk.pinjekerner
 


Opskrift:

Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle.

Sauce:
Rør sovseingredienserne sammen i en skål.

Smør sovsen på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Skær kyllingekødet i tynde skiver og læg dem på sovsen. Snit rødløg, peberfrugt og soltørrede tomater i tynde strimler og fordel dem over kødet. Drys med revet ost og pinjekerner og bag pizzaerne ved stærk varme 225-250 grader C. alm. ovn i ca. 12 minutter.

Tips:

Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen.

Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 50514 gange,
og udskrevet 674 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu