Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Claus´s Tosk i chilli tomat sovs

Claus´s Tosk i chilli tomat sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Claus

Indsendt :

Claus´s Tosk i chilli tomat sovs, billede 4 Claus´s Tosk i chilli tomat sovs, billede 1 Claus´s Tosk i chilli tomat sovs, billede 2 Claus´s Tosk i chilli tomat sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 knsp. Chili stærk, stødt
   


Opskrift:

Start med at lave tomat sovsen.
Skær løget i tynde skiver og sammen med den gule peber, ligeledes i tynde strimler, svits dem kort. Kom tomaterne i og dernæst smør, citronsaften, salt, peber og chili. Lad det simre lidt og smag det så til.

Så anbringer du torsken i et oliet fad og hælder sovsen over. Det er vigtigt at sovsen dægger torsken ellers bliver den lidt tør.

Overdæk fadet med stanniol og så skal den ind i ovnen i ca. 15-20 minutter på 200 grader C. alm. ovn.

Server med ris.

Tips:

Du kan altid se når en fisk har fået får meget for så kommer der "skum" (æggehvide stoffer) mellem fiske flagerne. Fisken er super god hvis flagerne skiller pænt uden at der er hvidt skum ved eller imellem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 27324 gange,
og udskrevet 994 gange.


Energi:
KJ total 4258 (1013 kcal)
KJ pr. Pers. 1064 (253 kcal)
Vægt ialt 1473 gram
Vægt pr. Pers. 368 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 289 KJ (68 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars  -  2013-02-24 20:08:34
Super god og ligetil opskrift. Havde ikke peberfrugt, så brugte reven gulerod i stedet, hvilket virkede godt. Tog en hel chili, delte den på langs og fjernede kernerne, svitsede chilien sammen med løg og gulerod. Fjernede chilien inden jeg hældte sovsen over torskefiletterne.