Æblesnegle med kanel

Æblesnegle med kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør el. marg.
125 g.sukker
5 dl.mælk
0.5 tsk.salt
50 g.gær
700-900 g.hvedemel
 
 Fyld:
75 g.smør
65 g.sukker
1 tsk.kanel
2 æbler skåret i tern
 
 Pynt:
1 æg
25 g.hakket hasselnødder
 perlesukker
 
Opskrift:
Smelt smørret og hæld mælken i. Skal være lunken og lillefingervarm. Smuldr gæren og hæl mælkeblandingen over. Tilsæt salt, sukker og så meget mel at dejen stadig er blød og smidig. Hæver til dobbelt størrelse. i 3 kvarter.

Ælt dejen godt igennem og lad den lige hvile et par minutter. Rul så ud til et rektangel. Rør smør sukker og kanel sammen og smør fyldet ud på dejen med en dejskraber. Fordel æblerne i tern ovenpå og rul dejen sammen til en roulade. Skær rullen ud i tynde skiver og fordel dem på 2 bageplader. Efterhæver i en halv time.

Pensles med æg og pyntes med hakkede nødder og perle/tesukker.

Bages ved 250 grader C. i ca. 8 min.





karakterer:
Opskriften er vist 10973 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-16 21:47:39
De er bare kanon:-)