Asparges med nem hollandaisesovs

Asparges med nem hollandaisesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.friske hvide asparges
 vand
 salt
 et ganske lille drys sukker
 
Opskrift:
Asparges skrælles oppe fra hovedet og nedefter med en skarp kniv, hvorefter det er nemmest at ”bundte” de rensede asparges, del dem i to bunker og sno en bomuldssnor omkring. Kommes i kogende vand tilsat lidt sukker og ca. 1 lille spskf. salt. Under låg koger aspargesene i ca. 15 min. alt efter tykkelse.

Aspargesene serveres meget velafdryppede på en serviet, evt. med citronbåde og hertil enten rørt smør eller en Nem hollandaise





karakterer:
Opskriften er vist 47689 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-20 18:53:46
Colette - 20-05-14 Hvor er opskriften på "nem hollandaisesovs"???

  -   2010-06-02 15:12:21
opskrift på nem hollandaise???

  -   2009-12-10 18:46:36
hmmm.. Perfekt Let og enkelt.

  -   2008-05-24 15:21:04
1. Når man bundter asparges bliver de miderste kogt mindre end de yderste. 2. 15 minutter er alt-alt for længe. Tykke asparges 5 min. maks. og tynde højest 3. Ellers er de helt slatne