Henkogte blommer

Henkogte blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Bedst egnede er:
 Reineclaude - sveskeblommer - Kirkes - Viktoria
 
 Til 1 literglas beregnes:
750 g.hele blommer eller 1100 g flækkede blommer uden sten
 
 Lage:
100 g.sukker
2.5 dl.vand
 
Opskrift:
Blommerne prikkes eller flækkes og udstenes. Blommerne fyldes i Atamonskyllede henkogningsglas. Sukker og vand koges til lage, der hældes over. Lagen behøver ikke at dække frugten, da blommer safter en del. Glassene lukkes og henkoges i vand 30 min. ved 85 gr, i ovn ved 140 gr. Langsom opvarmning og afkøling vil hindre frugten i at stige til vejrs og forbedre udseende og holdbarhed.





karakterer:
Opskriften er vist 39306 gange,
og udskrevet 919 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-11-05 18:27:10
Det lyder godt. Tak