Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto

Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne Frandsen

Indsendt :      Red :
Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto, billede 4 Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto, billede 1 Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto, billede 2 Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
8 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 Kammuslinger En kammusling vejer ca. 25 gram.
Grøn pesto 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Rucolasalat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Del peberfrugterne på langs og fjern kerner og stilke. Fyld pebrene med olie, hvidløg i tynde skiver, salt og peber og sæt dem i ovnen 40 min. ved 180 grader C. alm. ovn.

Tag dem ud og læg de optøede kammuslinger i pebrene og kom pestoen ovenpå. Sæt dem i ovnen igen i 10 minutter.

Tag dem ud og drys med parmesan og server straks sammen med ruccosalat.





karakterer:
Opskriften er vist 64730 gange,
og udskrevet 10667 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5486 (1306 kcal)
KJ pr. Pers. 1371 (326 kcal)
Vægt ialt 828 gram
Vægt pr. Pers. 207 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 662 KJ (157 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-24 11:35:38
Superlæker forret

  -   2009-05-01 13:37:10
Det her er en super lækker ret!!! Den bliver dog ti gange bedre hvis man laver sin egen pesto!