Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nøddepostej II

Nøddepostej II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linn Busch

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.porre
40 g.smør
1 fedhvidløg
250 g.brune champignoner
100 g.hasselnødder
3 tørre grahamsboller
1 spsk.frisk timian
2 dl.piskefløde
5 dl.mælk
2 æg
 
Opskrift:
Porrene renses, snittes fint og svitses i smøret sammane med det pressesde hvidløg. Champignonerne rengøres og halveres og tilsættes. Lad det hele snurre i ca 8 min. Nødderne hakkes og bollerne skæres i tern. Tilsæt nødder og brødtern sammen med timian, lidt salt og peber. Der spædes til med mælk og fløde og blandingen koges igennem og afkøles. Tilsæt et æg af gangen i den afkølede blanding og fyld det hele i en smurt form eller ildfast fad. Bages ved 175 grader i ca. 40 minutter.

Tips:

Der kan bruges alm groft brød istedet for grahamsboller. God som erstating for kød til vegatare. Severes enten varm som erstatning for en steg eller kold med salat og groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 12878 gange,
og udskrevet 340 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sophie  -  2007-12-08 14:44:26
Den rigtige opskrift på nøddepostej. Den er super til jul og er rigtig lækker