Beurre Blanc Sauce

Beurre Blanc Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Beurre Blanc Sauce, billede 4 Beurre Blanc Sauce, billede 1 Beurre Blanc Sauce, billede 2 Beurre Blanc Sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.eddike
3 dl.tør hvidvin
3 spsk.finthakkede skalotteløg
 
250 g.usaltet smør
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Vinaigre, hvidvin og skalotteløg kommes i en lille gryde og lad det hele koge godt igennem uden at tage farve til der kun er ca. 1/3 tilbage.

Tag gryden fra varmen. Pisk et par klumper koldt smør i gryden, og når disse er blevet bløde, kommes en lille ekstra klump smør i og der piskes videre med piskeris.

Gryden sættes nu over meget svag varme, mens man stadig pisker, hvorefter resten af smørret i små klumper kommes i, efterhånden som de foregående stykker er blevet cremeagtige. Saucen skal være tyk og elfenbensfarvet ligesom hollandaise.

Gryden tages fra varmen, så snart alle smørklumperne er pisket i saucen, og der piskes endnu et øjeblik.

Saucen smages til med salt og friskkværnet peber og sies over i en godt opvarmet skål og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 96014 gange,
og udskrevet 635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu