Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbæris på sprød bund

Jordbæris på sprød bund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita A

Indsendt :





Ingredienser:
 Bund:
6 digestive kiks
3 plader Daim
75 g.smør
 
 Is:
500 g.let frossen jordbær (de skal være let frosne en times tid i fryseren er passende)
150 g.flormelis
5 dl.fløde
4 pasteuriserede æggeblommer
1 vanillestang
 
 Pynt:
 Friske jordbær i kvarte og lidt flødeskum
 


Opskrift:

Kom ingredienserne til bunden i en foodprocessor og miks det sammen. For en springform med plastfolie tryk dejbunden ud heri og stil den i køleskabet.

Miks jordbær og 100 gr. af flormelissen i en foodprocessor til det er helt jævnt. Pisk æggeblommerne med resten af flormelissen og vanilje til det er cremet. Pisk fløden til skum og vend det i æggemassen. Tag 1/3 fra og vend jordbærrene i resten af skummet . Hæld jordbærskum i formen og fordel den hvide ismasse over det gør ikke noget at de to slags ismasser blander sig lidt. Dæk isen til og frys den.

Tag iskagen ud af formen fjern folien og stil iskagen på et fad. Pynt med flødeskum og jordbær.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16138 gange,
og udskrevet 467 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik  -  2011-08-07 23:45:19
Det var godt nok en mildt sagt MEGET rodet opskrift. Bunden var på ingen måde sprød. Jeg vil nærmere kalde den hård som granit. MANGE TAK for at jeg lige fik ødelagt en kniv på at prøve at skære i den...


Marianne  -  2008-08-21 21:34:08
Kan isen serveres direkte fra fryseren eller skal den stå og tø lidt?