Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Grillet flæskesteg

Grillet flæskesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

SvinekamOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt af : sprillen

Indsendt :


Grillet flæskesteg, billede 4 Grillet flæskesteg, billede 1 Grillet flæskesteg, billede 2 Grillet flæskesteg, billede 3
Fotograf: Jytte  

Ingredienser:
 flæskesteg
 salt
 peber
 Vand
 
 Foliebakke som stegen kan være i
 


Opskrift:

Start med at tænde kuglegrillen op. Det er vigtigt at man lægger kullene ude i siden af grillen.

Et styk flæskesteg krydres med salt og peber. Stik evt. et stegetermometer i stegen og læg den i en foliebakke der sættes i grillen. Sørg for at bakken står lige og tilsætte vand så det når godt op om stegen. Læg låget på og lad den stege i ca. 1½ - 2 timer, alt efter størrelsen på stegen eller til stegetermometeret viser 65-68 grader.

Smager stadig som flæskesteg men har bare lige det fantastiske islæt af grill.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (94 stemmer)

Opskriften er vist 118617 gange,
og udskrevet 5344 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2012-08-28 19:05:56
2012-08 Rigtig god opskrift , kom dog ikke vnd ved stegen, med satte en foliebakke under stegen med vand. Husk at gnide saltet godt ind i kødet.


Dennis  -  2011-03-23 18:37:12
Generelt er det en god ide, at flytte låget på kuglegrillen, så der kommer en sprække på et par centimeter. Det hæver temperaturen så sværen bliver sprød. Prøv det. Men kun de sidste 15 minutter af stegetiden.


anders  -  2008-05-18 18:47:43
ja det er godt men hvordan skal grillen stå skal låget være åbent eller lukket eller hvad og hvilke kul skal det være


morten andersen  -  2007-06-21 23:32:15
hvorfor skal stegen koges. jeg ved godt man gjorde det førhen. men det var for at bløde sværen op. mit råd, undgå vandet, tilsæt evt, vand til sidst for at spæde stegeskyen op så du har til sovs


Eddieb  -  0000-00-00 00:00:00
Den skal have 2 timer hvor temraturen kommer op på 70-80 grader... så er den færdig..


cmo  -  0000-00-00 00:00:00
Stegen og sværen bliver helt fantastisk. Stegetiden skal nok forlænges lidt ved en steg på 2-2½ kg. Læg mær til sværens farve. Evt. sæt et stegetermomeret i stegen. Om vinteren kan stegetiden forlænges?