Grøn forårssuppe

Grøn forårssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.blandet brændenældeskud mælkebøtteblade skovsyre skvalderkål
 
2 spsk.hakket persille
2 håndfulde løgkarse
30 g.smør
1 l.grøntsagsbouillon
2 dl.cremefraiche 18%
 Friskplukket brøndkarse
 
Opskrift:
De grønne blade og løgkarsen hakkes. Alt dette dampes i smøret og kogende bouillon hældes ved. Suppen koges i 10 min. Creme fraiche tilsættes og der smages til med lidt salt. Hvis suppen er for tynd, kan den jævnes en anelse. Ved serveringen drysses med brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 13154 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu