Kaviarsauce

Kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.usaltet smør
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.hvidvin
3 hakkede skalotteløg
1 dl.lammefond
 revet peberrod efter smag
 citronsaft
25 g.kaviar
 
Opskrift:
løgene sauteres i 1 spsk. af smørret. Eddike tilsættes og koges næsten væk. Vinen tilsættes og koges halvt væk. Lammefond tilsættes og koges godt igennem.

Lige før servering piskes resten af smørret koldt i den varme, men ikke kogende, sauce i små klumper. Der smages til med citronsaft og revet peberrod, og kaviar tilsættes til sidst





karakterer:
Opskriften er vist 10245 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu