Spaghetti alla carbonara 02

Spaghetti alla carbonara 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.spaghetti
3 æg
100 g.bacon
50 g.olivenolie
30 g.pecorino (stærk hård fåreost)
30 g.parmesanost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Olivenolien hældes på panden, og baconet skæres ud i fine små terninger og brunes gyldne i olivenolien, og imens bringes vandet til spaghettien i kog. Æggene piskes let sammen i en skål. Når spaghettien er kogt al dente, og vandet er hældt fra, hældes den på panden i den hede olie og baconet, og man rører rundt, så æggene lige akkurat stivner ved berøringen med det varme. Peber og den revne ost drysses over, -man kan godt nøjes med parmesan, men hvis man blander med den stærkere pecorino, bliver resultatet endnu bedre.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 25290 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-13 16:28:48
Jeg har fået at vide at der ikke skal fløde i..

  -   2009-09-02 10:21:43
Til Lillian. Det lyder meget lækkert det du snakker om der, men så er det jo ikke Carbonara... Men der er nu også fløde i en normal carbonara (har stået i lære hos en italiensk kok...)

  -   2009-04-18 18:25:02
Ikke lige min smag. Mangler klart en lille sjat fløde, og et par nelliker. En håndfuld hakkede nødder, ville også hjælpe med at få den gode olivensmag, til at trænge frem. Hvis man skifter baconen ud med 10 skårede pølser(Langelændere) får den en fantastisk smag. 2 tsk hvedemel ville få retten til at få en bedre konsistens. Til slut ville jeg tage æggene ud, og istedet putte 2 dl mælk i. Et par gode råd fra en erfaren kok