Proprietær spejlæg

Proprietær spejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
2 spsk.smør
 tomatketchup
4 skiverhvedebrød
 HP sauce eller Worcestershire sauce
 salt
 frisk kværnet peber
 
Opskrift:
Smelt smørret på panden og svits brødet på begge sider. Sæt brødene fra og hold dem varme. Kom mere smør på panden, slå æggene ud og steg dem hele på panden, evt. på begge sider. Anret æggene på brødskiverne og krydr med ketchup, sauce, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10019 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu