Stegt Foie gras med framboise vinaigre

Stegt Foie gras med framboise vinaigre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Gås - Foie gras

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Stegt Foie gras med framboise vinaigre, billede 4 Stegt Foie gras med framboise vinaigre, billede 1 Stegt Foie gras med framboise vinaigre, billede 2 Stegt Foie gras med framboise vinaigre, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Framboise vinaigre:
1.5 dl.Framboise hindbærlikør
2 tsk.Hindbæreddike
4 valnøddekerner
 
2 skivertoastbrød
200 g.Foie gras
 
 Pynt:
 hindbær, friske
 kørvel, frisk
 
Opskrift:
Framboise vinaigre:
Framboise koges ind til en glace med hindbæreddike. 4 pæne valnødder lægges i glacen og karamellicerer.

Toastbrødet stikkes ud i ca. 6 cm. cirkler og ristet sprøde på brødrister.

Foie gras skæres i pæne skiver og steges på en tør pande, det skal kun lige have til de er pæne gyldne.

Anret foie gras på det ristede brød. Pensl foie gras med framboise vinaigre.

Pynt talerkenen med framboise vinaigre, valnødder, kørvel og friske hindbær.





karakterer:
Opskriften er vist 3540 gange,
og udskrevet 56 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu