Frokosthorn

Frokosthorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.smør
2.5 dl.mælk
25 g.gær
1 tsk.salt
1 æg
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
12 skiver ost
6 skiver skinke
 
 Pensling:
1 sammenpisket æg
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Lad det blive håndvarmt og smuldr gæren ud i en skål, hvorefter mælken hældes over. Rør til gæren er opløst.

Tilsæt salt, æg og det meste af melet. Ælt dejen godt sammen og stil det til hævning under et klæde i 30 minutter.

Ælt dejen i gennem og tilsæt hvis det er nødvendigt resten af melet.

Rul dejen ud på et meldrysset bord i ca ½ cm tykkelse og skær dejen ud i trekanter. Læg en skive ost og ½ skive skinke på hver. Rul sammen mod spidsen.

Kom bagepapir på en bageplade og læg frokosthornene på pladen og lad dem efterhæve i 30 minutter. Pensl med æg og bag miderst i ovnen i 10 minutter ved 250 grader.

Tips:

Skift ost og skinke ud med pølser - og du har istedet Giv et par frokosthorn med i madkassen sammen med cocktailtomater, agurk- og gulerodstave og et par salatbladepølsehorn!





karakterer:
Opskriften er vist 1209 gange,
og udskrevet 41 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu