Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Efterårsgryde II

Efterårsgryde II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.reelt kalvekød i små terninger
3 spsk.smør eller andet fedtstof
1500 g.skrællede skivede kartofler
3-4 skivedegulerødder
 salt
 peber
5 dl.bouillon
1 lille blomkålshoved
300 g.ærter
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Brun kødet i fedtstoffet i en gryde. Kom kartofler og gulerødder i, og drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Lad det snurre under låg i ca. 40 min. Del blomkålshovedet i buketter og kom dem i gryden og lad det snurre ca. 5 min. Endnu. Bland ærterne i til sidst. Smag godt til, og server retten med et godt drys persille.

Tips:

Server evt. groft brød til retten


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 8759 gange,
og udskrevet 181 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2007-11-30 15:25:33
Jeg har laver denne opskrift i hjemmekundskab det var bare uden blomkål men lyder lækkert