Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk lammefad I

Græsk lammefad I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammehals uden ben
2 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
1 spsk.friskhakket oregano
1.5 dl.purerede tomater
6 dl.vand
1 tsk.lammebouillon
1 lillestang kanel
1 tsk.salt
 lidt peber
0.5 tsk.sukker
200 g.små pastaspiraler eller pastasløjfer
 


Opskrift:

Skær kødet i skiver. Varm olien i en gryde. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Rist hvidløgene let i olien og brun dernæst kødet. Tilsæt oregano, tomater, vand, lammebouillon, kanel, salt, peber og sukker og lad det småkoge ca. ½ time.

Hæld den ukogte pasta langs kanten i et smurt ovnfast fad. Kom kødblandingen i midten af fadet og hæld saucen over.
Sæt fadet i ovnen ca. ½ time ved 175 grader. Rør rundt i pastaen et par gange, så den ikke koger tør.
Server lammeretten med reven parmesanost og græsk salat lavet af tomat- og agurkeskiver, løgskiver, fetaost og olie-eddike-marinade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 15715 gange,
og udskrevet 294 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu