Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Påskekage i springform (Kold)

Påskekage i springform (Kold), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Påskekage i springform (Kold), billede 4 Påskekage i springform (Kold), billede 1 Påskekage i springform (Kold), billede 2 Påskekage i springform (Kold), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
175 g.havrekiks
50 g.smør
 
 Fyld:
5 dl.kvark
1 citron sagten heraf
1 ds.abrikoser
130 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
3 dl.piskefløde
10 bladehusblas
0.5 dl.saft fra abrikoserne
 
 Pynt:
1 ds.abrikoser
 
 Gele:
3 bladehusblas
2.5 dl.saft fra abrikoserne
 


Opskrift:

Læg husblas i koldt vand i 10 minutter.

Findel kiksene og bland dem med smeltet smør. Foer springformen med bagepapir. Kom kikseblandingen i springformen. Pres blandingen til et godt, fast lag.

Rør kvark med citronsaft. Smag til med sukker og vanillesukker.

Hæld væden fra den ene dåse abrikoser. Skær dem i små stykker. Bland stykkerne med kvarken.

Vrid husblasen. Smelt den i ½ dl frugtsaft. Rør det i kvarkblandingen.

Pisk fløden, vend den i og hæld over kikseblaningen. Sæt formen i køleskabet i ca. 2 timer.

Til geleen lægges husblasen i koldt vand ca 10 minutter.

Læg abrikoserne med den buede side opad på kvarkkagen.

Vrid husblasen og smelt den i ½ dl frugtsaft. Resten af saften tilsættes og hældes over tærten, når saften begynder at stivne.

Stil kagen koldt (helst ikke mindre end 8 timer), inden den serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 49010 gange,
og udskrevet 860 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Heidi  -  2012-04-09 17:39:24
Denne påskekage er en rigtig lækker frisk kage. Jeg serverede den til dessert til vores påskefrokost med en kop kaffe til. Super go´.


Karina  -  2012-04-04 19:11:59
Denne kage lavede jeg sidste år til påske, og den forsvandt i løbet af ingen tid. selv min kæreste der ikke er meget for søde sager spiste et kæmpe stykke. Den er bare supper lækker og frisk!