Tranebærsauce 02

Tranebærsauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

HøjtidThanksgiving

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.smør
0.5 finthakket lille løg
2 tsk.farin
0.25 tsk.krydderiblanding
0.5 tsk.stødt ingefær
2 tsk.revet limeskal
1 tsk.balsamicoeddike
4 spsk.tranebærsauce
 
Opskrift:
Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkølels lidt.





karakterer:
Opskriften er vist 19251 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan kan det være at en af ingredienserne til tranebærsauce ER tranebærsauce? Hvis jeg nu havde den tranebærsauce der skal tilsættes, er opskriften jo overflødig.