Appelsinsauce

Appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.cremefraiche 18%
2 dl.cremefraiche 38%
1.5 tsk.vaniljesukker
3 spsk.flormelis
2 tsk.fintrevet appelsinskal
0.75 dl.friskpresset appelsinsaft
 
Opskrift:
Bland cremefraiche med vanillesukker og flormelis. Smag saucen til med appelsinskal og saft. Lad appelsinsaucen trække koldt i ca 1 time, og rør den op inden servering.

Saucen kan tilberedes af 4 dl cremefraiche 18%. Saucen kan fx serveres til frugtsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 22164 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu