Mørk Roux

Mørk Roux, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :     

Ingredienser:
1 dl.vegatabilsk olie
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Olien opvarmes i en gryde, tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.

Ved en god varme røres der konstant indtil rouxen får en farve som lys chokolade, det tager ca. 20 minutter plus, minus et par minutter.

Pas på den ikke brænder på - Hvis dette sker, så smid den ud og begynd forfra, den er ikke til at rede igen.

Tips:

Grund sovs i Cajun køkkenet





karakterer:
Opskriften er vist 19566 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu