Røget hellefisk i kokusmælk med chili og karry
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Snit chilierne meget fint og kom dem i en tykbundet gryde med kokosmælken, Fishsauce og karry pasta, lad det hele koge ind til en cremet sauce, ca. 25 - 30 minutter, varm den røgede hellefisk i saucen og anret med friske koriander.
Hertil serveres kogte basmatisris eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 12840 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne