Røget hellefisk i kokusmælk med chili og karry

Røget hellefisk i kokusmælk med chili og karry , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.røget hellefisk strimlet
5 småthai chili renset
2 dåserKokosmælk
1 spsk.fishsauce
1 spsk.hot karry pasta
 Friske koriander
 
Opskrift:
Snit chilierne meget fint og kom dem i en tykbundet gryde med kokusmælken, fishsauce og karry pasta, lad det hele koge ind til en cremet sauce, ca. 25 - 30 minutter, varm den røgede hellefisk i saucen og anret med friske koriander.

Hertil serveres kogte basmatisris eller groft brød.


karakterer:
Opskriften er vist 11169 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu