Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillet pigvar med citroncreme og nye danske kartofler

Grillet pigvar med citroncreme og nye danske kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.pigvar pr. person
 
 Citron creme:
5 skalotteløg
5 dl.fiskefond
2.5 dl.hvidvin
1 citron saften heraf
100 g.smør
 
 Tilbehør og pynt:
200 g.spinat
50 g.bacon i tern
 
Opskrift:
Pigvar:
Fisken skæres ud i passende stykker 2-3 pr. person. Grill dem på grillpanden eller på udendørsgrillen. Hvis udendørsgrillen bruges, tages de af, og lægges på et stykke folie, når de har fået striberne og steges færdige der. Steg dem færdig i ovnen i 5-6 minutter ved 180 grader.

Citron creme:
Løgene hakkes fint og sauteres af i lidt smør, tilsæt fiskefond, hvidvin og citronsaft og lad det koge ned. Pisk smørret ind i cremen og smag til med salt og peber.

Spinat & kartofler:
Skyl spinaten grundigt og pluk det i passende stykker. Svits bacon af i smør og tilsæt spinaten. Kartoflerne vaskes og koges, severes med en klat smør og salt.

Anretning:
Anret med pigvar lagt i lag med spinat og bacon i midten, hæld cremen rundt om fisken og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (23 stemmer)

Opskriften er vist 29146 gange,
og udskrevet 1108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-12-31 21:26:14
Hvordan kan man kalde det creme, når den er så tynd. Smager dejligt, men den er dæleme tynd.

  -  2007-08-20 10:20:44
cremen skal koges ind til mindst det halve, inden smørret kommes i