Fiskefondue

Fiskefondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fiskehoveder og ben
2 løg
1 laurbærblad
6 enebær
1 bdt.dild
1 bdt.persille
1 dl.Tør hvidvin
400 g.rødtungefilet
400 g.sejfilet
 
 Sauce:
3 dl.Yoghurt
2 spsk.Fløde
 salt
 hvid peber
1-2 tsk.Friskreven peberrod
 lidtcitronsaft
 
Opskrift:
Skyl fiskehoveder og ben og kom det i en gryde. Pil løgene, skær dem i både og læg dem i gryden sammen med laurbærblade og enebær.

Skyl dild og persille. Pil bladene fra stilkene. Gem bladene til saucen og kom stilkene i gryden.

Hæld hvidvinen i gryden, tilsæt 1½ l. vand og bring det i kog. Lad det koge 20 minutter ved svag varme uden låg.

Skyl fiskefiletterne, dup dem tørre og skær dem i mundrette firkanter.

Sauce:
Hak persillen og dilden. Rør yoghurt, fløde, persille og dild sammen. Smag saucen til med salt, peber, peberrod og citronsaft.

Si bouillonen op i en bredbundet gryde og smag den til med salt og peber. Sæt gryden på rechauden.

Stik fiskestykkerne på fonduegaflerne og lad dem simre kort tid i bouillonen. Spis peberrodssauce til.

Creme fraiche med tomat, sennepsmayonnaise med dild, flutes og hvidvin passer sammen med fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 12452 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu