Champignonsuppe med blomkål

Champignonsuppe med blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.champignoner
250 g.blomkål
10 dl.vand
1 tsk.salt
25 g.smør
25 g.hvedemel
5 dl.mælk
2 bouillonterning
 persille
 
Opskrift:
Champignonerne renses og skæres i skiver. Blomkålshovedet skylles og deles i små buketter, og begge dele koges i saltet vand 10 min.

Smør og mel røres sammen til en smørbolle, der kommes på suppen og piskes forsigtigt ud, uden at grønsagerne går i stykker.

Suppen koger ca. 5 min, hvorefter mælk og bouillonterning tilsættes. Det hele bringes i kog, suppen smages til, og hakket persille drysses over ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 20963 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-02 19:17:25
meget dejlig, gav den lige et stref af muskatnød det gav det lige et godt pift....

  -   2012-01-26 12:21:05
Jeg bruger lidt fløde i stedet for mælk, kommer en grøntsagsbouillon terning i og vand efter behov - super dejlig suppe

  -   2011-09-12 14:45:32
Der mangler blot at fortælle hvad det er for en suppeterning der bruges. Forsøgsvis vil jeg prøve grøntsagsboullionterning. hilsen. john

  -   2010-10-19 08:06:21
Det er en rigtig god suppe, men jeg vil opbage den i stedet for i stedet for at ligere med smørbolle, da jeg synes suppen er for tynd