Camembert-raclette

Camembert-raclette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Brie - Camembert

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 flutes
400 g.camembert
2 æg
5 spsk.fløde
100 g.rasp
50 g.koldt smør
4 spsk.olie
8 spsk.solbærsyltetøj
 
Opskrift:
Flutene skæres på skrå i tykke skiver og ristes oven på raclette-grillen. Camemberten skæres i 1 cm. tykke skiver og anrettes på et fad. Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden, og raspen blandes i. Æggemassen hældes i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads. Smørret hakkes i små klumper og anrettes på en tallerken. Olien hældes i en lille skål. Syltetøjet fordeles i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads. Først varmes lidt olie i panden. Osteskiverne lægges i den varme olie, der hældes lidt æggemasse henover, og øverst fordeles nogle smørklumper, og det hele steges, til æggemassen er gylden. Den stegte camembert spises med flute og solbærsyltetøj til.





karakterer:
Opskriften er vist 33600 gange,
og udskrevet 1169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-31 17:34:58
Oplever at æggemassen bliver meget tyk, når der anvendes de angivne mål. Den er mere smørbar end hældbar.