Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Solbærsnaps I

Solbærsnaps I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Solbærsnaps I, billede 4 Solbærsnaps I, billede 1 Solbærsnaps I, billede 2 Solbærsnaps I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.friskplukkede afstilkede solbær (hele)
175 g.sukker (så er snapsen halvsød)
5-6 dl.Brøndum snaps el. lign.
 


Opskrift:

Solbær, sukker og snaps, hældes i et sylteglas med patentlåg. Lad nu blandingen stå til alt sukkeret er opløst. Ryst glasset dagligt, så sukkeret bliver fordelt /opløst.

Snapsen har bedst af at stå og trække yderlig nogen tid - Når snapsen har stået og trukket nok, filtreres snapsen, og hældes på en flaske.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (34 stemmer)

Opskriften er vist 108889 gange,
og udskrevet 2127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanne Jepsen  -  2019-08-28 15:18:12
Kan man bruge frosne bær til at lave snaps på??


Runa Rathmann  -  2018-07-13 12:24:38
Jeg lader bærerne trække i vodka fra juli til 1.dec. Sier bærrene fra og anvender dem i forskellige salater bl.a rødkålsalat, som er en super julesalat .


Anne-Lise   -  2018-07-06 12:03:35
Jeg tager en tom snapseflaske ( el. lign.) fylder den halvt op med solmodne solbær, dernæst tilsætts ( gennem tragt ) ca. 200g øko rørsukker. Snapsen fyldes på, og proppen skrues fast. Omrystes gerne hver dag. Skal stå indtil bærrene er næsten helt hvide - så er snapsen klar. Hældes gerne på en karaffel med prop! Hvis du vælger at kaste de hvide solbær på komposten, så kan det godt være, at fuglene i haven opfører sig lidt "sjovt".


Anita   -  2016-11-10 13:28:23
Jeg har lavet solbærsnaps flere gange smager dejligt , men jeg syntes det var synd at smide bærene ud bagefter ,så jeg lavede syltetøj at dem ,kom lidt flere bær i så det ikke blev for stærkt prøv det .


Niels Veileborg  -  2015-09-26 11:44:12
Spørgsmål: Jeg har solbærsnaps stående for 2 måned. Vedr. Filtrering. Skal man bare lade bærene filtrenes, eller mase saften fra bærene med i snapsen?


Anne Larsen  -  2014-07-10 22:01:17
Jeg vil gerne prøve at lave en solbærsnaps. Skal blrene skyldes først inden de tages i brug? Hvor lang tid skal det trække og skal det stå i stuetemperatur eller køligt.


bitten  -  2014-07-09 17:15:56
prøv med 1- 2 spsk honning i snapsen når bærrene er siet fra, det skader ikke


  -  2008-11-06 19:34:36
Bær skal gerne trække 3 måneder. Stenfrugter som kirsebær og blommer skal trække 6 mdr så vidt jeg husker. Hvis man lader det trække længe så har man en essens og kan sagtens blande det op 1:3 og så stadig have en lækker god snaps.


Per  -  2007-08-15 09:16:46
Lod snapsen trække ca 4 uger.