Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Græsk lammesuppe I

Græsk lammesuppe I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.lammesmåkød
1 løg
2-3 hvidløg
2 stilke bladselleri
1 gulerod
1 spsk.olivenolie
1.5 l.grøntsagsbouillon
1 tsk.timian
1-2 courgetter (250 g.)
 salt
 peber
2-3 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Evt. fedt skæres af lammekødet og det skæres i meget tynde strimler. Løg, hvidløg og bladselleri skæres i tynde skiver. Guleroden skæres i små terninger.

Kødet brunes i olien i en gryde. Grøntsagerne tilsættes og svitses med. Bouillon og timian kommes i og suppen småkoger under låg i ca. 1/2 time til kødet er mørt.

Courgetterne skæres i meget små tern og varmes i suppen i 2 min. Smages til med salt og peber og serveres med hakket persille samt Groft brød.

Tips:

Laves retten med lammebov koges benet med.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17649 gange,
og udskrevet 312 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hoppegryden  -  2010-01-16 12:51:15
skal kødet være stegt/kogt i forvejen, eller råt? Det står der intet om...