Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brombærsaft

Brombærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.fuldmodne bær
2 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
350 g.sukker
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister. Mosen hænges til afdrypning. Saften måles, koges op og tilsættes sukkeret. Saften bringes atter i kog, skummes, tilsættes Atamon og fyldes i varme flasker, der bindes til med det samme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23425 gange,
og udskrevet 334 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

susanne  -  2018-07-24 12:13:03
knap så meget sukker i ellers fin og nem opskrift

  -  2014-08-08 14:52:57
God og nem opskrift! hvor meget sukker der skal bruges afhænger af hvor modne brombærene er når de plukkes. Fra mit vedkommende var 250 gram sukker nok. Personligt synes jeg at brombærsaften er bedst når man fortynder saften lidt med vand - ligesom almindelig saft - lidt mere vand end saft. Tak for den fine opskrift :-)

tittina  -  2009-09-06 09:36:27
Super god saft.Jeg kogte bærene 2 gange med lidt vand, also kog, si,og kog igen,si også kog med sukker.