Jordbærsuppe

Jordbærsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.jordbær
2 dl.hvidvin
2 dl.vand
100 g.sukker
1 vanillestang flækket på langs
 citron- eller limesaft
 mynte
 
Opskrift:
Kog vand, sukker og den flækkede vanillestang op. Kom hvidvin i. Træk fra blusset, tag vanillestangen op, skrab kornene ud og kom dem tilbage i suppen. Skær jordbærrene i skiver. Hæld suppen over jordbærrene. Smag til med citronsaft og evt. sukker. Kom mynteblade i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 22074 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-29 10:39:30
lav den uden hvidvin. Det er ikke nødvendigt. Bliver bedst hvis den får lov at stå natten over i køleskab.

  -   2008-07-01 21:50:08
hvidvin er unødvendigt, idet citronsaften har den surlige smag

  -   2007-12-07 18:06:39
nej den skal spises kold

  -   2005-01-01 01:01:01
skal den spises varm