Carpaccio med lakserognscreme

Carpaccio med lakserognscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :
Carpaccio med lakserognscreme, billede 4 Carpaccio med lakserognscreme, billede 1 Carpaccio med lakserognscreme, billede 2 Carpaccio med lakserognscreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Lakserognscreme:
1.25 dl.cremefraiche 38%
1.25 dl.fromage frais 0.3%
0.25 tsk.fintrevet limeskal
1 tsk.friskpresset limesaft
0.5 tsk.groft salt
 peber
100 g.lakserogn
 
 Carpaccio:
2.5 dl.bredbladet persille
250 g.carpaccio af oksemørbrad/-filet
1 spsk.olivenolie
0.5 spsk.friskpresset citronsaft
40 g.Grana ost 32+ (24%) – et helt stykke
 peber
50 g.kogte pillede tigerrejer med halevift
 
 Pynt:
 Bredbladet persille
 
 Tilbehør:
75 g.tynde ristede flutesskiver
 
Opskrift:
Lakserognscreme:
Vend forsigtigt ingredienserne til lakserognscremen sammen. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Carpaccio:
Skær persillen i tynde strimler. Fordel persillen på 4-5 tallerkener og anret herpå de tynde skiver kød – lav plads til en lille skål på hver tallerken. Dryp olie og citronsaft på kødet. Høvl osten i tynde flager, f.eks. med en kartoffelskræller og fordel dem på kødskiverne. Drys med peber.

Ved serveringen:
Fordel lakserognscremen i de 4-5 små skåle og læg en tigerreje i hver.

Tips:

Carpaccio er oftes tynde skiver af råt kød f.eks. oksemørbrad/-filet. I stedet for at høvle osten kan man rive den groft.





karakterer:
Opskriften er vist 33108 gange,
og udskrevet 690 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu