Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveflødegullasch ( Römertopf )

Kalveflødegullasch ( Römertopf ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.kalvekød
2 spsk.smør eller margarine
2 løg
 hvedemel
1 tsk.mild paprika
 salt
2.5 dl.bouillon
2.5 dl.fløde
 kulør
 


Opskrift:

Fjern alle sener og skær kødet i terninger. Brun dem på panden i fedtstof og læg kalvekødet i den gennemfugtede römertopf. Svits løgene og hæld dem ved kødet. Kom bouillon og fløde ved og drys salt og paprika på. Gullaschen skal stege i ca. 1½ time ved 200 grader. Saucen jævnes med mel og farves. Den smages evt. til med mere paprika, den må godt være kraftig i smagen. Spis kartoffelmos eller løse ris til.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Flødegullasch



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19824 gange,
og udskrevet 627 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morfred  -  2012-01-24 14:36:25
Gullasch til fire personer med EEN TESKE mild paprika??? Prøv snarere to spiseskeer rosenpaprika (den stærke variant). En gulerod eller to i grove tern ville næppe heller gøre nogen skade her.


Morfred  -  2012-01-24 14:34:32
Selvom både Lonni Keita og Hanne har ret, så er det rigtige svar vist, at en Römertopf er en stegeso. Altså et ildfast fad af ubehandlet terracotta, der skal gennemvædes grundigt før brug – og ALTID stilles i en KOLD ovn.


Hanne  -  2008-03-04 12:19:39
En römertopf er ikke helt et indfast fad med låg. Det er et lerfad, med låg, som skal gennemblødes i vand i meget god tid, før brug.


lonni keita  -  0000-00-00 00:00:00
ildfast fad med låg


  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er römertopf ?