Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger

Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.løg
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
1.5 l.suppe
 salt
 peber
 paprika
 franskbrødsskiver
 revet ost
 
Opskrift:
Lad smørret smelte i den åbne hurtigkoger og kom løgene der er skåret i tynde skiver, i. Drys med mel og lad det svitse, til det begynder at tage farve. Rør smørbollen glat og smag til med salt, peber og lidt paprika. Luk hurtigkogeren og kog i 2-3 minutter. Afkøl hurtigkogeren og åben den. Hæld suppen op i store suppekopper og læg ristede franskbrødsskiver på, drys rigeligt med revet ost og brun det et øjeblik i ovnen eller under grill.

Tips:

Denne franske specialitet er også god som natmad.





karakterer:
Opskriften er vist 17280 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu