Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mazarinbund - Mazarinbunde

Mazarinbund - Mazarinbunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bunde 2 Bunde
Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Mazarinbund - Mazarinbunde, billede 4 Mazarinbund - Mazarinbunde, billede 1 Mazarinbund - Mazarinbunde, billede 2 Mazarinbund - Mazarinbunde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Riv marcipanen groft og rør den med sukker. Tilsæt derefter blødt smør og rør det hele til en ensartet masse. Tilsæt mel og derefter æg et af gangen.

Dejen fordeles i 2 springforme ca. 24 cm. i diameter og bages ved 180 grader C i ca 25 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (35 stemmer)

Opskriften er vist 55510 gange,
og udskrevet 499 gange.


Energi:
KJ total 19366 (4611 kcal)
KJ pr. Bunde 9683 (2305 kcal)
Vægt ialt 1090 gram
Vægt pr. Bunde 545 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1776 KJ (423 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 27.4 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jens  -  2018-06-18 14:41:49
hvornår skal melet i ?


Anne Lise   -  2018-06-13 19:02:05
Hva fyll er godt til denne kaken?