Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i kål II

Lam i kål II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
1 hvidkål
20 hele peberkorn
1 spsk.salt
0.5-1 l.vand
 


Tilbehør:
Rugbrød og sennep.
Opskrift:

Kødet skæres i ret tykke skiver eller store tern. Kålen halveres og skæres i tykke skiver.

Kød og kål lægges lagvis i en tykbundet gryde. Peberkorn, salt og vand kommes ved.

Retten snurre under låg i 1 - 1 1/2 time ved svag varme til kødet er mørt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7304 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu