Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cæsar-salat I

Cæsar-salat I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Romainsalat - Romain

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3  romainesalathoveder
 
18 ansjosfileter
 
6 skivertoastbrød
3 spsk.smør
 
 Dressing:
8 spsk.olivenolie
4 spsk.vineddike
1 tsk.salt
0.5 tsk.hvid peber
4 fedhvidløg
 
18 spsk.fintreven Parmesanost
6 æggeblommer past.
 


Opskrift:

Gør salathovederne i stand, skil dem i enkelte blade, som skylles grundigt og får lov at dryppe godt af, inden de rives i mindre stykker.

Ansjosfileterne skæres i strimler.

Skær brødskiverne i terninger og steg dem gyldne i smørret. Når de er færdige, lægges de til afkøling på fedtsugende papir.

Dressing:
Rør olien med vineddike, salt og peber. Pil hvidløgsfedene og pres dem direkte i dressingen.


Bland salatbladene med ristede brødterninger, ansjosfileter og reven ost og vend dressingen i.

Pisk æggeblommerne let sammen og vend dem i salaten, til alle blade er glinsende blanke.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 32231 gange,
og udskrevet 428 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu