Championsuppe

Championsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
400 g.champignoner i kvarte
10 dl.grønsagtsbouillon
5 dl.Mornaysauce
 peber
 
 Pynt:
 Frisk hakket persille
 
 Tilbehør:
240 g.groft brød
 
Opskrift:
Lad smørret smelte i en gryde og svits champignonerne heri. Hæld grønsagsbouillon og MornaySauce ved og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme i ca. 1 min.

Smag suppen til med peber.

Ved serveringen:





karakterer:
Opskriften er vist 46940 gange,
og udskrevet 621 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-20 14:05:32
Jane Sjøgren Enkelt ret som smager skøøøøønt:)

  -   2009-02-22 14:23:39
Jeg har en ide om, at det vil være godt, at tilsætte lidt hvidvin

  -   2008-11-24 18:27:44
Mornay Sauce bliver meget, meget dominerende i suppen. Det var ikke lige mig..

  -   2005-01-01 01:01:01
suppen er rigtig god