Nøddekage

Nøddekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100  g.margarine
75 g.hasselnødder
50 g.sukker
2 æg
150 g.mandelmasse/marcipan
75 g.mandelmel (finthakkede mandelflager)
0.5 tsk.bagepulver
1.5 dl.creme fraiche 38%
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt margarinen og smør en tærteform eller bageform med lidt af det. Hak hasselnødderne groft og brun dem i ovnen. Pisk sukker og æg hvidt, gerne med elpisker. Herefter piskes den smeltede margarine i. Mandelmassen rives groft på et rivejern og piskes sammen med mandelmel og bagepulver. De afkølede nødder og creme fraichen vendes i massen. Dejen hældes i formen og bages i ca. 25 minutter. Server evt. råcreme eller frugtkompot til.





karakterer:
Opskriften er vist 18287 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-05 14:15:30
Elsker den her kage! Bruger den som bund til jordbærtærte. Dog har jeg skiftet margarinen ud men smør da jeg bor i England, og her kan man ikke få margarine.