Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddekage II

Nøddekage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-12 

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100  g.margarine
75 g.hasselnødder
50 g.sukker
2 æg
150 g.mandelmasse/marcipan
75 g.mandelmel (finthakkede mandelflager)
0.5 tsk.bagepulver
1.5 dl.creme fraiche 38%
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt margarinen og smør en tærteform eller bageform med lidt af det. Hak hasselnødderne groft og brun dem i ovnen. Pisk sukker og æg hvidt, gerne med elpisker. Herefter piskes den smeltede margarine i. Mandelmassen rives groft på et rivejern og piskes sammen med mandelmel og bagepulver. De afkølede nødder og creme fraichen vendes i massen. Dejen hældes i formen og bages i ca. 25 minutter. Server evt. råcreme eller frugtkompot til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14602 gange,
og udskrevet 261 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carl  -  2014-05-05 14:15:30
Elsker den her kage! Bruger den som bund til jordbærtærte. Dog har jeg skiftet margarinen ud men smør da jeg bor i England, og her kan man ikke få margarine.