Rejecocktails

Rejecocktails, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rejecocktails, billede 4 Rejecocktails, billede 1 Rejecocktails, billede 2 Rejecocktails, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Det inderste af 1 salathoved
400 g.rejer
6 spsk.mayonnaise
4 spsk.tomatsaft
2 tsk.Engelsk sauce
2 tsk.cognac
 
 Tilbehør:
 ristet brød
 hvidvin
 
Opskrift:
Salaten skæres i fine strimler. Bland salaten med rejerne i høje portionsglas. Bland mayonnaisen med tomatsaft, engelsk sauce og cognac og hæld den over.

Lad rejecocktailen stå 2 timer i køleskabet inden den serveres med ristet brød og hvidvin til

Tips:

Variation:
Anret jomfruhummerhaler på samme måde





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rejecocktail

karakterer:
Opskriften er vist 74738 gange,
og udskrevet 1190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lidt cremefrece & mindre mayonnaise