Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bountykage I

Bountykage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bund:
4 æggehvider
140 g.flormelis
140 g.kokosmel
 
 Creme:
4 æggeblommer
60 g.flormelis
100 g.blødt smør
100 g.smeltet chokolade
 


Opskrift:

Bund: Æggehviderne piskes meget stive, heri blandes flormelis og kokosmel. Dejen hældes i springmorm foret med letsmurt papir. Bages på nederste rille ved 175 grader i 45 min. Creme: Æggeblommerne røres med flormelis og heri røres blødt smør og smeltet chokolade. Cremen hældes over den færdig bagte marengskage mens den stadig er lun. Kagen skal toppes med lidt flødeskum inden servering.

Tips:

Æggene skal være salmonelafri da de skal bruges rå







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 19101 gange,
og udskrevet 484 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anette Christensen  -  2010-11-01 18:24:01
Alle gode x 3: Kan opskriften ikke blive revideret, så der under creme står: 4 pasteuriserede æggeblommer - og ikke anført som "tips" efter opskriften.


Ditte  -  2010-03-30 16:19:50
Du kan sløre det meget søde ved at rive lidt appelsinskal i chokoladecremen.


Karoline  -  2008-09-15 20:10:27
Name nam! Hvis du ikke har noget chokolade, så kom cacao og lidt mælk i. Mangler du past. æg tag bunden ud efter ½ time kom cremen på og i ovenen det sidste kvarter.


Hanne Pedersen  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen hedder også Islandsk lagkagea


Annette Lind  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv også den hurtige version hvis du inger past. æg har. Smør i stedet nutella ovenpå istedet for. Pynt med flødeskum og revet chokolade. Mums..